• 24/7 op afspraak geopend

Wat doet Oelers Automotive?

Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van voornamelijk jong gebruikte auto’s. Het idee om Oelers Automotive te starten is ontstaan door de verschuiving van de markt. Waar men vroeger bij een lokale autohandelaar zijn nieuwe auto kocht is op dit moment heel Europa onze afzetmarkt.

Doordat wij geen personeel in dienst hebben of een grote showroom hebben kunnen wij met lage kosten de auto’s doorverkopen.

Wij kopen en verkopen auto’s in heel Europa. Vele van onze auto’s zijn dealeroccasions uit het buitenland. Auto’s met stuk voor stuk kloppende historie en schadevrij verleden.

Hoe zit het met service?

Of u kiest voor de ”meeneemprijs” of de ”rijklaarprijs” wij staan altijd voor u klaar.

Wanneer u de auto rijklaar koopt, komt hier een stuk extra service bij kijken. Wij regelen dan voor u de servicebeurt, APK, etc. Om dit te kunnen realiseren hebben wij met de beste collega bedrijven in de regio afspraken gemaakt voor onderhoud, reparaties en zelfs schadeherstel.

Onze service gaat dus indien gewenst verder dan alleen een auto verkopen. Wil je geen gebruik maken van onze service maar de auto gewoon meenemen, geen probleem. Wij helpen je graag.

Hoe zit het met garantie?

Garantie op gebruikte auto’s, voorheen was dit altijd een gedoe. Kocht je een mooie auto 200 kilometer van je huisadres en deed zich een probleem voor, kon je extra terug naar het garagebedrijf.

Bij ons is dit niet aan de orde. Bij ons is garantie (afhankelijk van de auto) tot 24 maanden mogelijk met onbeperkt aantal kilometers. Hiervoor werken wij samen met Multipart Garantie. Deze nemen voor ons de garantie over en verzorgen een Europese dekking voor onze klanten. Heb je een probleem? Multipart lost het voor je op en je kunt bij je eigen vertrouwde garage terecht.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor garantie, wij besteden dit dat uit naar een gecertificeerd garagebedrijf.

Kan ik mijn auto inruilen?

Inruilen van uw huidige auto is bij ons altijd mogelijk.

Om zeker te zijn van een correcte inruilprijs zoeken wij vergelijkbare auto’s op het internet en vragen wij een bieding op bij collega autobedrijven.

Let op, de inruilprijs is niet gelijk aan de vraagprijzen die op internet staan vermeld. Uiteraard moeten wij een boterham kunnen verdienen ;).

Vul ons contactformulier in en stuur zoveel mogelijk info van uw auto, dan kunnen wij een indicatie geven wat u kunt verwachten voordat u naar Echt afreist.